Tipy na dárky k Vánocům

 

Předvánoční sezóna je tu a s ní i pár mých tipů na vánoční dárky z Gemini Collection.

Vybrala jsem Ti 3 mé favority.

Jógové podložky - které jsou ze všech produktů, které vyrábím moje nejoblíbenější. Jsou totálně protiskluzové, krásné a jejich rozměry jsou záměrně větší, než u běžných jógových podložek. Využij prostor pro maximální komfort a rozsah pohybu a pořiď si své nové bezpečné místo -  jógovou podložku.

podložka2

Luxusní svíčky - vůni do emailu nepřesunu, ale tyhle svíčky prostě musíte zkusit. Prosím. Jsou vážně dokonalé. V luxusním nočním provedení v tmavém skle s tmavě modrým voskem jsou vyrobeny z kokosového vosku, přírodních vonných esencí a pokud si s ní dopřeješ 20-30 minut denně/každý večer, vydrží ti až čtvrt roku. Rozhodly jsme se udělat z balíčku něco exkluzivního a extra. Proto je součástí každého balíčku, kromě svíčky, také secret Spotify playlist a secret video s řízenou relaxací, kterou sama vedu.

svíčka2

Miska na snídani - Ručně vyráběná keramická miska pro každého, kdo si chce své chvíle pohody maximálně užít. Stačí se s ní zachumlat se pod deku a dopřát si luxusní domácí snídani nebo třeba zimní svačinku. Miska je vyráběna a pálena dlouhé týdny v malé dílně v Jeseníkách, proto je počet kusů velmi limitovaný. Nikdo jiný ji rozhodně mít nebude.

miska2

Přeji Ti i všem Tvým milovaným krásný předvánoční čas.

S láskou,

Bára